Добредојдовте во

Хотел Леон ***

Дебар, Македонија

Дебарско Езеро


9

Двокреветна соба

Хотел LEON располага со вкупно 13 Двокреветни соби. Сите соби се со тераса и прекрасен поглед кон Дебарско езеро...

Види повеќе »

16

Апартман

Хотел LEON располага со вкупно 2 Апартмани со тераса и прекрасен поглед кон Дебарско езеро...

Види повеќе »