Сместување

Двокреветна соба

9

Хотел LEON располага со вкупно 13 Двокреветни соби. Сите соби се со тераса и прекрасен поглед кон Дебарско езеро…

Види повеќе »

Апартман

16

Хотел LEON располага со вкупно 2 Апартмани со тераса и прекрасен поглед кон Дебарско езеро…

Види повеќе »