Контакт

Контакт информации:

  • Хотел ЛЕОН
  • ул. 8ми Септември бр. 1
  • 1250 Дебар, Македонија
  • Телефон: +389 (0)46 831 324
  • E-mail: hotel_leon@yahoo.com

Контакт форма:

За дополнителни прашања и информации можете да не контактирате преку следниот формулар, а ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа.

Вашето име (задолжително)

Вашиот E-mail (задолжително)

Тема

Порака (задолжително)

ANTI-SPAM Заштита: captcha