Сместување

Двокреветна соба

Хотел LEON располага со вкупно 13 Двокреветни соби. Сите соби се со тераса и прекрасен поглед кон Дебарско езеро…

Види повеќе »

Апартман

Хотел LEON располага со вкупно 2 Апартмани со тераса и прекрасен поглед кон Дебарско езеро…

Види повеќе »