Резервации

Барање за резервации:

Пополнете го ова барање за резервации со сите детали за Вашиот престој во Хотел Леон, а ние во рок од 24h ќе ве контактираме.

Детални информации?

Име:

Презиме:

E-mail:

ANTI-SPAM Заштита: captcha

Соба:

Одберете тип на соба:

Возрасни:


Деца:


Телефон:


Датум на вашиот престој:

Дата на пријавување:

  вашиот избор

Дата на одјавување:

  вашиот избор